home-house-art-custom-pictures-calgary-1024x768

Tablouri canvas personalizate Bucuresti, tablouri unicate, tablouri listate pe canvas, tablouri listate pe panza (bumbac). Print tablouri canvans personalizate perfecte pentru un mediu modern sau cadoul perfect pentru cei dragi. Servicii print tablouri canvans Bucuresti, la cel mai bun pret.

Realizam tablouri personalizate, poze listate pe canvas – in functie de preferintele Dvs.: poza listata pe panza cu o persoana draga, tablou de nunta, tablou de botez, tablouri cu peisaje, reproduceri de opere de arta etc.

Tablourile canvas personalizate pot fi printate cu orice poza / imagine trimisa de dvs., trebuie doar sa tineti cont ca imaginea sa aiba dimensiunea dorita si rezolutia de cel putin 150 dpi. In cazul in care nu aveti o imagine, puteti achizitiona de pe site-uri de specialitate cum ar fi shutterstock.com, dreamstime.com, etc.

Tablourile canvas sunt ideale intr-o multitudine de situatii pentru ca pe canvas poate fi reprodusa orice imagine in orice dimensiune. In cazul in care trebuie sa decorati incaperi cu suprafete mari (restaurante, birouri, etc) puteti folosi tablouri cu dimensiuni generoase, de exemplu inaltime de 1 metru si latime de 3 metri. In acest fel adaugati o nota distictiva si placuta unui spatiu neutilizat. In cazul incaperilor cu suprafete reduse este recomandata utilizarea unor tablouri mai mici.

Imprimarea imaginii se face pe o panza tratata special (compozitie bumbac 95%), pentru a reda si pune in valoare culorile originale. Panza are in compozitia ei un strat protector care contine un filtru UV, si care va face ca panza sa nu se decoloreze in timp. In acelasi timp acest strat protector aplicat pe panza(canvas) este rezistent la usoare zgarieturi.

Tablourile canvas personalizate sunt realizate cu o grija deosebita de echipa noastra, care este atenta la fiecare detaliu pe parcursul procesului de productie pentru a obtine un produs de o inalta calitate.

Echipa noastra ofera Tablouri canvas personalizate, in functie de cerintele dvs., la preturi accesibile cu livrare rapida in Bucuresti si restul tarii.

Detalii suplimentare si oferte de pret la telefon sau prin email.