red-white-living-room-wall-decal

Stickere Bucuresti, Foarte originale si potrivite oricarui ambient, stickerele autoadezive aduc un design modern in fiecare incapere. Stickere Bucuresti, oferite de echipa Autocolant Bucuresti, la cel mai bun pret si calitate.

Stickerele sunt folosite in general pentru a prezenta mesaje scurte dar cu impact puternic. De dimensiuni relativ reduse, pana in A4, stickerele se pot lipi pe orice tip de suprafata in orice loc cu vizibilitate mare. De la scari de bloc pana la stalpi stradali, va puteti promova produsul sau a evenimentului dorit usor si fara griji ca stickerul va fi dezlipit din locul lui. Stickere Bucuresti pentru uz comercial si rezidential.

Printare Stickere
Stickerele autocolante / autoadezive si pot printa pe coli A4 sau A3 si apoi sa taie la formatul finit. Puteti alege orice format doriti … de la simple Stickere A4 pana la etichete de mici dimensiuni 5×5 cm.

Au texturi lucioase, fine sau catifelate si modele potrivite camerelor de copii, motive florale, modele pentru adolescenti, decoruri clasice, imitatie velur. Gama stickerelor e completata de modele pentru decorul baii, a cabinelor de dus, precum si cele realizate special pentru laptopuri. Stickere Bucuresti, calitate garantata si durabilitate indelungata.

Mod de aplicare:
Se curata suprafata, se dezlipeste modelul de suport si se aplica. Stickerele pot fi aplicate pe suprafete netede, precum perete, lemn, sticla sau plastic. Pot fi îndepartate fara a lasa urme.

Tiparirea stickerelor se face in tipografia noastra dupa macheta primita de la client sau cu realizarea noastra grafica. Stickere Bucuresti, la cel mai bun pret.

Detalii suplimentare Stickere Bucuresti, la telefon sau prin email.