Sablare Geamuri Bucuresti, cu folie speciala autocolanta pentru decor sau intimitate, reprezinta o varianta avantajoasa din punct de vedere calitate cost. Echipa noastra ofera solutii eficiente Sablare Geamuri, pentru birouri si spatii comerciale in Bucuresti si judetul Ilfov.

Foliile de sablare geamuri reprezinta o alternativa la draperiile si jaluzelele clasice. Foliile decorative de sablare sunt o solutie simpla si accesibila de a crea un spatiu personalizat si de a obtine intimitate.

Foliile decorativede sablare sunt potrivite atat pentru spatiile publice – magazine, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, cabinete medicale etc – dar si pentru locuinte private.

Din gama larga de folii adezive pentru decorarea geamurilor, cele mai utilizate sunt foliile care imita sticla sablata si transforma geamurile clare, transparente, in suprafete cu sticla sablata, fara vizibilitate, cu aspect satinat. In spatiile de birouri moderne, cu suprafete vitrate generoase, nevoia de intimitate si de ce nu, de personalizare cu brand-ul propriu a peretilor si usilor din sticla a impus folosirea pe scara larga a foliilor de sablare, cu rezultate foarte bune in diminuarea vizibilitatii si creerea unui plus de eleganta in spatiile de lucru.

Folia de sablare poate fi decupata sau printata color sau monocrom oferind astfel un plus de eleganta. Sablarea geamurilor cu folia de sablare se poate face partial cu model sau total.

Un avantaj major in fata sablarii clasice a geamurilor este ca nu vor mai ramane urme/amprente pe geamuri care nu pot fi inlaturate.

Pentru posibilitati nenumarate de personalizare si pentru obtinerea unor rezultate cu adevarat interesante, foliile de sablat geamuri pot si imprimate digital si/sau decupate la cutter plotter “in-house”, obtinandu-se astfel geamuri cu efect de vitralii, suprafete de sticla gravate, etc.

Fiind folii autoadezive, se aplica foarte usor si se indeparteaza la fel de usor. Cu toate acestea, oferim serviciu de montaj folie sablare geamuri, pentru un plus de perfectiune din partea echipei noastre.

Untitled-1