r02adstandlux_main

Roll-up Bucuresti este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand. Roll-up Bucuresti la cel mai bun pret si calitate.

Sistemele expozitionale Roll-up Bucuresti se monteaza in mai putin de 1 minut, ceea ce le face ideale pentru campanii de sampling, conferinte, standuri expozitionale dar si in orice alte medii in care este nevoie de o prezentare profesionala.

Vitrine, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi sunt cateva din tipurile de locatii unde pot fi folosite sistemele de afisare roll-up.

Sistemele expozitionale de tip roll-up de aluminiu au dimensiuni de la 85 cm cu 200cm pana la 1m cu 200cm. Sistemele roll-up sunt foarte usor de transportat datorita gentii oferita bonus. Optional se poate oferi si cu print ecosolvent calitate foto 1440dpi.

Impreuna cu Autocolant Bucuresti gasiti cea mai buna oferta pentru sisteme roll up banner Bucuresti si flexibilitatea preturilor pentru a acoperi orice necesitate a campaniei pe care o desfasori.

In afara de sistemele roll-up, oferim o gama completa de servicii si produse pentru productie publicitara pentru persoane fizice, juridice, asociatii, institutii, etc.

Nu intotdeauna cel mai ieftin roll-up este si cel mai bun. Incercam sa oferim clientiilor nostrii preturi cat mai competitive dar si sisteme roll-up display de buna calitate. Multi dinte noii nostrii clienti au apelat la serviciile noastre dupa ce si-au dat seama ca pretul foarte mic ofera si calitatea cea mai proasta. Le multumim ca au ales sistemele noastre de tipul roll-up banner display si ca revin cu noi comenzi.

Detalii suplimentare si oferte de pret pentru Roll-up Bucuresti, la telefon sau prin email.