clickframe

Rama click Bucuresti, sisteme de afisaj pentru asigurarea unei vizibilitati optime a posterelor publicitare. Cu Rama click schimbarea posterelor nu a fost niciodata mai rapida. Echipa Autocolant Bucuresti, ofera servicii complete printing si produse gen rama click pentru persoane fizice, juridice, asociatii si institutii in Bucuresti si judetul Ilfov.

Ramele click sunt unele dintre cele mai practice sisteme de afisaj pentru ca asigura o vizualizare optima a posterelor pubilicitare, fixeaza si pastreaza printurile foarte bine permitand schimbarea rapida a acestora.

Realizat din profil de aluminiu argintiu mat, cu spatele din material rigid si cu o folie de protectie antireflexiva ce se fixeaza deasupra posterului, poate fi montat cu usurinta si de o persoana fara experienta datorita sistemului foarte practic al ramei.

Posterul click-frame este ideal pentru expunerea unui anunt ce se schimba periodic, meniuri, oferte de preturi, inramarea unui plan de evacuare, directionale catre si la intrarea in birouri etc.

Exista diferite modele de profil, combinate cu accesorii de tipul ornamentelor pentru imbinarea la colturi, capace din plastic pentru inchidere la ramele fara perimetru inchis.

Autocolant Bucuresti ofera diverse modele de rame click indoor, rame click outdoor, rame click pe cablu, rame click suspendate, rame click opti. Culoarea standard a ramelor click este argintiu, insa la cerere sunt disponibile si alte culori. Pentru a realiza o comanda de rame click va rugam sa identificati tipul de rama click dorit ( de exemplu Rame click 2 culori 40mm) si sa ne indicati din tabel codul produsului corespunzator unei anumite dimensiuni ( de exemplu A4, A3, A2, A1, A0).

Doriti mai multe detalii Rama Click Bucuresti sau alte servicii oferite de Autocolant Bucuresti? Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti un raspuns.