PosterHero

Print Postere Bucuresti, postere Bucuresti pentru promovarea evenimentelor urbane, diverse servicii si produse promotionale. Posterele reprezinta una dintre cele mai bune metode de promovare la un pret redus de creatie. Print Postere Bucuresti la cel mai bun pret.

Posterele au ajuns sa fie o forma de arta urbana. Daca posterele sunt bine realizate, acestea pot promova cu maxima eficienta o companie sau un produs. Posterele bine realizate pot atrage atât noi clienti, dar te si pot detasa de concurenta. Avantajul tiparului digital se resimte si în cazul afiselor. 

Datorita echipamentelor de imprimat performante, putem produce postere de calitate, în culori puternice, vii, de la primul pâna la ultimul exemplar. Hârtia recomandata pentru afise este între 100g/mp si 250g/mp.

Printul se realizeaza la cea mai buna calitate, cu echipamente de generatie noua care au grupuri de 6 sau 7 culori. De asemenea putem printa cu cerneala dye sau pigment in functie de dimeniune si tipul de hartie ales.

Un poster este orice coala de hartie tiparita conceput pentru a fi lipit sau fixat la un perete sau de o suprafata verticala. De obicei, un poster include atat elemente de text cat si de grafica, desi un poster poate fi integral textual sau sau in intregime grafic. Posterele sunt proiectate pentru a fi atragatoare pentru ochi dar in acelasi timp  trebuie sa fie si informative. 

Posterele pot fi utilizate pentru mai multe scopuri. Ele sunt un instrument utilizat frecvent de agentiile de publicitate (in special pentru anuntarea unor evenimente), politicieni, protestatari si alte grupuri care incearca sa comunice un mesaj.

Preturile sunt valabile pentru mai mult de 10 mp . Pentru mai putin de 10 mp va rugam sa folositi formularul „Cerere oferta”.