Print Banner Bucuresti, calitate foarte buna a imaginii imprimate la preturi reduse. Bannerele sunt produse publicitare de dimensiuni mixte, cu posibilitate de print la dimensiuni foarte mari pentru afisare outdoor si indoor. Print banner Bucuresti, la preturi accesibile pentru persoane juridice, persoane fizice autorizate, ong, institutii.

Produs publicitar realizat prin imprimarea cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent sau prin aplicarea de folie autoadeziva (autocolant) pe materialul denumit generic poliplan (textile dublu acoperit cu PVC).

Materialele pe care le folosim pentru aceste bannere sunt mai groase cu tesatura cu un numar de nodori mai mare. De asemenea cerneala pe care o folosim in acest caz are un picment mai puternic, care face ca, culorile sa fie mai vii iar rezistenta cernelii pe banner este mai mare in timp, rezistand mai mult expunerii la razele ultraviolete.

Avantaje print banner bucuresti:

– gradul ridicat de vizibilitate oferit de bannerele stradale suspendate
– imagine foarte buna chiar si la detalii
– rezistenta buna a imaginii in timp ; bannerele stradale rezista excelent la actiunea agentilor externi si la intemperii
– efecte spectaculoase la preturi minime

Bannrele realizate de Autocolant Bucuresti sunt de calitate superioara, rezinstente in timp la intemperii (afisare outdoor), calitatea fiind asigurata de garantia data de echipa noastra la preturi fara concurenta. De asemenea asiguram design-ul bannerelor daca nu aveti o macheta pentru printarea acestora.

Calitate garantata la bannerele printate de echipa noastra:
– au o calitate foarte buna a imaginii imprimate;
– sunt realizate din si cu material de cea mai buna calitate;
– sunt livrate “la minut”, adica atunci cand aveti nevoie de ele;
– au un pret redus de achizitie.

Print banner Bucuresti, de la creare design-ului, printarea acestuia pana la montajul final in locatia aleasa de client.

Detalii suplimentare print banner si oferte de pret, la telefon sau prin email.