BACKLITFILM (2)

Print Backlit Film Bucuresti, panouri publicitare prevazute cu sistem de iluminare. Calitatea si structura backlit-ului ajuta la obtinerea unor imagini care se diferentiaza prin detaliu si culoare Print backlit film Bucuresti la cel mai bun pret, calitate garantata.

Backlit film este folosit in 90% din cazuri pentru personalizarea fetelor casetelor luminoase. Puteti folosi serviciul print Backlit Film pentru: casete luminoase, display-ere iluminate din spate si aplicatii de interior. Prin apelarea la serviciul nostru de print backlit film poti avea produse de calitate care vor dura in timp.

Print backlit film Bucuresti la Autocolant Bucuresti:
– au o calitate foarte buna a imaginii imprimate;
– sunt realizate din si cu material de cea mai buna calitate;
– sunt livrate “la minut” adica atunci cand aveti nevoie de ele;
– au un pret redus de achizitie;
– pot fi imprimate la orice dimensiune.

Caracteristicile backlit film Bucuresti, care il fac o solutie perfecta in reclama sunt calitatea ridicata a printului, culorile bine saturate si foarte vii, poate fi folosit pe desplay-uri indoor rotative daca este laminat.

Deosebirea esentiala fata de bannere este capacitatea backlit-ului de a permite trecerea luminii. Acest produse este folosit in exclusivitate pentru panourile prevazute cu sistem de iluminare: casete luminoase, unipoluri, billboard, city-light. Autocolant Bucuresti ofera clientilor cel mai bun serviciu si produs publicitar, backlit film printat la preturi accesibile.

Avantaje backlit film:
– vizibilitate excelenta atat ziua cat si noaptea;
– imagine foarte buna in detalii a backlit-urilor;
– rezistenta ridicata a imaginii la intemperii.

In ultimul timp backlit filmul se foloseste si la design interior. Pozele realizate la lucrarile noastre sunt exemplificative.

Doriti mai multe detalii backlit film, oferte de pret? Trebuie doar sa ne contactati si in cel mai scurt timp o sa primiti informatiile cerute.