Print autocolant ieftin, autocolant printat pentru orice buget. Echipa noastra executa printuri de autocolant ieftin (la preturi reduse) in Bucuresti si judetul Ilfov.

Autocolantul publicitar este realizat dintr-o folie subtire de PVC si un strat de adeziv. Grosimea autocolantelor se masoara in microni, iar gama cuprinde grosimi intre 100 microni si 50 de microni.

Autocolantele publicitare se impart, generic vorbind, in categorii in functie de aplicatiile pentru care se doreste a fi folosite: pentru suprafete drepte, usor curbate sau extrem de curbate. Fiecare categorie are, evident, pretul ei.

Autocolantul din aceasta categiore de oret este un vinyl cu utilizare pe suprafete drepte (colantari auto, decorare vitrine). Autocolantele sunt indicate pentru aplicatii outdoor si indoor de maxim un an de zile. Imprimarea se face la o rezolutie de 360x1080dpi.

Servicii oferite de Autocolant Bucuresti, reprezinta solutia ideala pentru afacerea dvs. Oferim solutii eficiente de print, gravura laser, tipar digital si offset, servicii tipografice si design grafic in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Fie ca aveti o afacere proprie sau lucrati in lumea corporatista, noi avem solutia potrivita pentru dvs. Sunteti un partener important pentru noi si veti beneficia de atentia si consilierea noastra pentru a va indeplini dorintele.

Detalii complete si oferte de pret la telefon sau prin email.