flyer-printing

Print afise Bucuresti, prin Autocolant Bucuresti reprezinta una dintre cele mai bune metode de promovare indoor si outdoor. Print-ul de afise se face pe suport de hartie intre 100g/mp si 250g/mp pentru asigurarea unui produs calitativ, la un pret accesibil pentru orice buget. Print Afise Bucuresti la cel mai bun pret!

In Bucuresti, populatia fiind foarte mare, print-ul de afise pentru distribuire reprezinta  o metode de promovare la scara mare, acestea dorind a se adresa unui numar cat mai mare de potentiali clienti. De asemenea, afisele se folosesc si pentru a marca un loc sau o zona in care se desfasoara un anumit eveniment. Afisele pot avea diferite dimensiuni.

Ideale pentru lipirea in vitrine pentru promotii, pentru anuntarea de evenimente, nelipsite de la salile de concerte, afisele sunt un produs tipografic cu un impact puternic, pe care vi-l oferim in conditii de calitate deosebita, cu costuri reduse, chiar si atunci cand vorbim de tiraje mici si medii. Produse la noi in tipografie, afisele pot fi realizate folosind macheta grafica oferit de dvs., iar in cazul in care nu aveti design pentru afis, va stam la dispozitie prin departamentul nostru specializat.

Autocolant Bucuresti ofera servicii print afise pentru persoane juridice, ong-uri, institutii publice si private care doresc sa promovare servicii, produse, informatii si evenimente, la un pret accesibil si calitate superioara.

Afisele bine realizate pot atrage atât noi clienti, dar te si pot detasa de concurenta. Avantajul tiparului digital se resimte si în cazul afiselor. Datorita echipamentelor de imprimat performante, putem produce afise de calitate, în culori puternice, vii, de la primul pâna la ultimul exemplar. 

Avantaje print afise Bucuresti:

  • productii mici, medii, mari;
  • costuri reduse de productie;
  • calitate superioara a suportului de hartie si a pigmentilor;
  • distributie rapida la potentiali clienti;
  • afisare indoor si outdoor;
Posterele pot fi utilizate pentru mai multe scopuri. Ele sunt un instrument utilizat frecvent de agentiile de publicitate (in special pentru anuntarea unor evenimente), politicieni, protestatari si alte grupuri care incearca sa comunice un mesaj. 

 

Afisele printate de noi au calitate foto indiferent de suportul de hartie ales. Afisele pot fi expuse atat la interior cat si la exterior.
Pentru detalii suplimentare print afise Bucuresti si oferte de pret, trebuie doar sa ne contactati.