rftbac_rauschenberg_solstice_1968

Plexiglas Bucuresti, plexiglass acrylic pentru inlocuire a sticlei clasice, ofera o rezistenta mult mai mare la spargere, cu un coeficient de rezistenta de 30 de ori mai mare.Plexiglas Bucuresti pentru diverse aplicatii, la preturi accesibile.

Plexiglass Acrylic este un excelent inlocuitor al sticlei, din el se pot confectiona geamuri, panouri publicitare, suporturi transparente, etc. Plexiglass Acrylic este suficient de rezistent la spargere – coeficientul de rezistenta la impact fiind de 30 ori mai mare pentru placi plexiglass. In plus, se poate termoformata si este suficient de flexibil, la un pret rezonabil.

Avantaje Plexiglas Bucuresti:

  • au proprietati optice bune si suprafete de mare claritate, rezistente la zgariere
  • expun excelent culorile si au stabilitate functionala, avand 10 ani garantie
  • pot fi folosite in contact cu alimentele
  • transparenta
  • rezistenta foarte buna la mediu si imbatranire
  • suprafata foarte stabila/rezistenta
  • buna reciclabilitate

Placile acrilice sunt placi usoare si rigide cu suprafata plana, cu grosime constanta, rezistente la intemperii, protejate UV (garantie 10 ani). Se serigrafiaza, se vopsesc, se lipesc, se graveaza si se ilumineaza in cant, se termoformeaza sau se indoaie la cald, dar se pot curba si la rece.

Aplicatii plexiglas Bucuresti: display-uri, casete luminoase interior (indoor) si exterior (outdoor), decoratiuni interioare, mobilier (de exemplu rafturi) si elemente decorative pentru magazine, mobilier, reclame luminoase, standuri, elemente arhitecturale, litere volumetrice. Fiind un binecunoscut inlocuitor al sticlei, din el se pot confectiona geamuri si vitrine cu avantajul de a fi mult mai rezistente la impact decat sticla.

Echipa autocolant Bucuresti ofera servicii complete pentru productie publicitara de la A la Z si de asemenea produse si servicii pentru uz rezidential.

Pentru mai multe detalii plexiglas Bucuresti trebuie doar sa ne contactati.