maxresdefault

People stopper Bucuresti, pentru afisare outdoor (stradal) la preturi accesibile si calitate superioara, rezistent la intemperii. Autocolant Bucuresti realizeaza panouri stradale people stopper la preturi de la A la Z.

Despre panoul stradal sau people stopper putem spune ca este cea mai veche metoda de a transmite publicului mesajele publicitare. Panourile stradale au costuri de executie mici, sunt foarte usor de transportat si utilizat, sunt recomandate pentru utilizare outdoor si/sau indoor.

People stopper-ul atrage atentia prin culorile vii si creativitate mesajului dumneavoastra. Are o structura metalica sau de plastic, in functie de model cu 2 fete de afisare si este pliabil.

Acest panou este format dintr-un cadru din aluminiu in forma de ā€žVā€ intors, pe care sunt fixate doua rame de aluminiu cu profile de tip click frame avand latimea de 25mm. Fiecare spatiu pentru afisaj este acoperit cu folie protectoare antireflexiva iar spatele ramei este din pvc rigid. Sistemul de tip click al ramelor permite deschiderea si inchiderea acestora pentru introducerea printului.

People Stopper-ul are spatele ramei din PVC rigid si rama click din profil de aluminiu eloxat 25mm sau 32mm; colturile ramelor sunt rotunde in parte superiora (pentru imbinare s-au folosit coltare cu ornament), iar in partea inferioare sunt drepte.

People Stopper se livreaza cu husa de transport de culoare neagra. Dimensiunea printului ce se monteaza in sistemul People Stopper este 60cm x 90 cm. Va punem la dispozitie doua modele de people stopper, un people stopper de tip „A” si unul de tip „T”. Printul pentru People Stopper se realizeaza pe material si cu cerneluri rezistente la intemperii.

Pentru mai multe informatii depsre acest panou de publicitate stradal si oferte de pret trebuie doar sa ne contactati.