Autocolant Bucuresti ofera servicii montaj autocolant, montaj autocolant profesional, fara defecte pe suprafata acoperita. Oferim servicii si produse autocolant Bucuresti si executam montaj autocolant pentru o perfectiune de neegalat.

Echipele noastre de colatori profesionisti va stau la dispozitie pentru decorari cu autocolant pe orice suprafata suport. Executam montaj autocolant atat la sediul nostru (pentru panouri publicitare, standuri, mese sampling, placi informative, directionale) cat si in locatiile clientilor (pentru sablare geamuri, decorare vitrine cu autocolant, neutralizare si inlocuire autocolant panouri, montaj autocolant pentru pardoseli etc).

Suntem prezenti cu servicii montaj autocolant in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov.

Pentru orice tip de autocolant realizat de catre noi (printat, decupat la cutter plotter, de sablare, etc) oferim si servicii de montaj autocolant. La cerere, cand montajul este realizat de catre client, putem folosi autocolantul ”bubble free” care se monteaza foarte usor, fara bule sau cute chiar si de catre nespecialisti.

Executam Printuri indoor si outdoor la cele mai avantajoase preturi si de calitate superioara. Serviciile de printing oferte sunt variate in functie de cererile clientilor, insa in general oferim o gama complete de servicii print si montaj in cazul autcolantelor.

Asiguram Montaj Autocolant Bucuresti pentru colantari auto, inscriptionari auto, decorare vitrine, decorare pereti, decorare podea, autocolant panouri publicitare, prelate camioane.

Printurile pe autocolant sunt la o calitate foarte buna fara defecte, culorile sunt vii si rezistente in timp.
Autocolantul si cerneala folosite sunt de provenienta Germania/Belgia si SUA.

Untitled-1