Servicii oferite de Autocolant Bucuresti, reprezinta solutia ideala pentru afacerea dvs. Oferim solutii eficiente de print, gravura laser, tipar digital si offset, servicii tipografice si design grafic in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Fie ca aveti o afacere proprie sau lucrati in lumea corporatista, noi avem solutia potrivita pentru dvs. Sunteti un partener important pentru noi si veti beneficia de atentia si consilierea noastra pentru a va indeplini dorintele.

Echipa noastra ofera servicii de printing si productie publicitara complete.

Realizam  printuri mari dimensiuni pe orice suport, displayuri portabile sau standuri expozitionale,steaguri si catarge, firme sau panouri publicitare, semnalistica pentru interior/exterior pentru lanturi de magazine, banci, farmacii, benzinarii, litere volumetrice luminoase sau din polistiren, casete, panouri sifirme luminoase de orice dimensiune, rame si profile din aluminiu, printuri textile (SEG), solutii de iluminat LED, servicii de proiectare si autorizare pentru lucrari de semnalistica, etc.

Executam Printuri indoor si outdoor la cele mai avantajoase preturi si de calitate superioara. Serviciile de printing oferte sunt variate in functie de cererile clientilor, insa in general oferim o gama complete de servicii print.

Folositi sfaturile si solutiile noastre, aveti incredere in preturile noastre corecte de producator direct si concentrati-va asupra afacerii si companiei dvs.

Servicii printing Bucuresti, productie publicitara, print autocolant, bannere, mesh, colantare auto, print tranzit, etc. de calitate in Bucuresti si judetul Ilfov. Tipografia noastra executa servicii printing de calitate la preturi accesibile.

Servicii Print Autocolant pentru: decorari exterioare sau interioare, printuri de orice dimensiuni, decorare vehicule, casete luminoase, diferite semne, decorare geamuri, vitrine displayere etc.

Printurile pe autocolant sunt la o calitate foarte buna fara defecte, culorile sunt vii si rezistente in timp. Autocolantul si cerneala folosite sunt de provenienta Germania/Belgia si SUA.

Misiune

Pentru noi, clientul este partenerul nostru de afaceri. Impreuna evoluam, gasim solutii, luam decizii si cream valoare.

Viziune

Ne dorim sa impunem pe piata noi standarde de calitate prin folosirea de materii prime de buna calitate prietenoase cu mediul inconjurator si care vor face lumea in care traim mai curata pentru copiii nostri.

Valori

Flexibilitate – Ne adaptam cerintelor clientilor nostri!

Promptitudine – Reducem la maximum timpii de livrare !

Garantie – Oferim solutii de calitate fara compromisuri!

Respect – Respectam clientii, partenerii, angajatii si mediul inconjurator!

Etica – Este fundamentul pe care cladim relatiile noastre de afaceri!

Mai jos sunt o parte din echipamentele achizitionate recent si care sunt folosite de catre echipa noastra pentru a obtine produse de foarte buna calitate:

Echipamente de printare:

  • 1,6m, rezolutie 1440 DPI, 8 culori, Epson GS 6000 , Cerneala EcoSolvent fara miros, 2 echipamente
  • 1,6m , rezolutie 2800 DPI, Cerneala Dye
  • 3,2m, rezolutie 740 DPI, ecosolvent
  • CNC Mecanic
  • Gravator Laser

Echipamente de finisare:

  • capsator si masina automata de lipit bannere
  • laminator cald/rece
  • Tipar digital XEROX DC 252 si ghilotina electrica
  • Cutter Plotter Graphtec FC7000
  • trimer mecanic 2,6m

Untitled-1