Oferim o gama variata de autocolant pentru: colantari auto, inscriptionari auto, decorare vitrine, decorare pereti, decorare podea, autocolant panouri publicitare, prelate camioane, personalizare tricouri etc., atat pentru persoane juridice in vederea promovarii serviciilor si proselor, cat si pentru persoane fizice care isi desfasoara activitatea in Bucuresti si Judetul Ilfov.

Oferim clientilor urmatoarele tipuri de autocolant:

Autocolant AUTO

colantare-6Autocolant Auto, pentru colantare auto si inscriptionari auto, rezistent si la preturi accesibile, disponibil cu suprafata lucioasa si mata. Pentru acest tip de aplicatie, recomandam Autocolantul Oracal (Germania), care este disponibil in peste 60 de culori atat mate cat si lucioase la dimensiune de 1M si 1.26 M.

Autocolantul din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata lucioasa sau mata, cu grosimea de 70 microni si cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent, Este disponibil in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj. Durabilitatea autocolantului Oracal in exterior este de 5 ani pentru alb si negru, 4 ani pentru transparent, colorate si culori metalice si 3 ani pentru brilliant blue (cod 086).

In vederea colantarii auto si inscriptionare auto, cel mai recomandat autocolant de pe piata, este cel Oracal datorita calitatii si durabilitatii acestuia.

Autocolant Transparent

autocolant transparentAutocolantul transparent vine in doua versiuni de mat si lucios, folosit de cele mai multe ori pentru suprafete extinse de sticla (geamuri).

Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse. Printurile pe autocolante transparente spre deosebire de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam.

Oferim acest tip de autocolant la cele mai bune preturi si de asemenea la cerere realizam si montajul acestuia pe suprafata aleasa.

Autocolant Floor si Window Graphics

Aceste doua tipuri de autocolant sunt folosite pentru decorarea podelelor si geamurilor pentru un plus de frumusete a spatiului unde au fost aplicate.

Autocolant Floor graphic, decorarea podelelor cu autocolant printat si laminat cu o folie speciala de protectie cu proprietati de rezistenta la trafic intens si anti-alunecare.

Vreti sa decorati fatada unei cladiri cu o imagine si nu vreti sa renuntati la lumina naturala si sanatoasa? Solutia este sa folositi autocolant window graphics.

Autocolant Cutter-Plotter

autocolant-mobilaAutcolantul Cutter-Plotter poate fi folosit pentru o gama larga de aplicari, precum: colantare auto, semnalistica indoor si outdoor, bannere, obiecte promotionale, vitrine, etichete, etc.

Aceasta folie de autocolant este disponibila in 60 de culori, cu suprafata lucioasa sau mata, pentru decupare pe cutter plotter. Autocolantul decupat pe contur are foarte multe aplicatii de la domeniul auto la colantare vitrine. Durabilitate medie/mare intre 4 si 10 ani.

 

Servicii Print Autocolant

Pe langa tipurile de autocolant puse la dispozitie de catre echipa noastra oferim si servicii de print autocolant precum: colantari auto, inscriptionare auto, decorari vitrine, design grafic, montaj reclame, print obiecte promotionale, montaj reclame, laminare materiale, etc.

Echipa noastra ofera produse si servicii de printing complete, pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si judetul Ilfov.

Untitled-1