Autocolant Window Graphics pentru decorari fatade de cladiri, decorarea masinilor, a mijloacelor de transport in comun si a vitrinelor magazinelor, autocolantele perforate sau autocolantele pentru geamuri. Autocolant Window Graphics pentru persoane fizice si juridice din Bucuresti si judetul Ilfov.

catsWindow graphics este un material adeziv cu microperforatii. Din exteriorul cladirii sau autovehiculului personalizat veti putea vedea o imagine unitara fara a sesiza micile perforatii, iar din spatele geamului veti putea privi in exterior si veti beneficia de lumina naturala.

Vreti sa decorati fatada unei cladiri cu o imagine si nu vreti sa renuntati la lumina naturala si sanatoasa? Solutia este sa folositi Autocolant Window Graphics.

Printurile pe autocolante geam (window graphics) spre diferente de autocolantele standard permit trecerea luminii prin geam. De asemenea privitorii din interiorul unei cladiri pot vedea foarte bine prin autocolantul window graphics in afara. Insa din afara se vede printul pe window graphics, nu direct inauntru.

Aplicatii WINDOW GRAPHICS / Autocolante geam:

window graphics aplicat pe geamurile unor sedii: banci, magazine, sedii firme, etc.

window graphics aplicat pe geamurile unor autoturisme sau autobuze permitand pasagerilor sa vada prin geamuri nestingheriti

window graphics aplicat pe orice suprafata transparenta.

Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse.

Echipa noastra pune spre comercializare autocolant windowd graphics si aplicarea acestuia pe suprafata aleasa.

Autocolant Window Graphics la cel mai bun pret!

Untitled-1