Autocolantul transparent este, dupa cum ii spune si numele, o folie adeziva transparenta, cu adeziv perfect transparent, care poate fi aplicat pe interiorul sau exteriorul geamurilor, dar si pe alte suprafete suport (mobilier, panouri, tabla, autovehicule, etc).  Autocolant transparent orice dimensiune, pentru persoane fizice si juridice din Bucuresti si judetul Ilfov.

autocolant transparentAutocolantul transparent mat sau lucios are avantajul ca nu obstructioneaza decat intr-un grad redus vizibilitatea din interiorul cladirii.

Autocolantul transparent este deseori printat cu imagini „în oglindă” şi utilizat pentru a inscripţiona materiale transparente precum vitrine sau geamurile unei maşini cu scopul de a proteja autocolantul de condiţiile exterioare sau tentative de vandalism.

Autocolantele pentru geam sunt printate la calitate foarte mare putand fi realizate imagini complexe si detaliate pe suprafete intinse.

De asemenea poate fi utilizat şi pentru laminarea unui material sau a adăuga un obiect (o poză, un text special, sigla „made by *firma*”) unei imagini printate fără a fi nevoie să reprintaţi toată imaginea.

 

Asiguram autocolant transparent la preturi fara concurenta si ne ocupam de montarea acestuia pe suprafata aleasa.

Pentru mai multe detalii autocolant transparent Bucuresti, nu ezitati sa ne contactati.

Untitled-1