Autocolant taiat Cutter Ploter reprezinta o folie autocolanta moale, disponibila in 60 de culori, cu suprafata lucioasa sau mata, pentru decupare pe cutter plotter. Autocolantul decupat pe contur are foarte multe aplicatii precum: etichete, vitrine, colantari auto, semnalistica outdoor,semnalistica indoor, retusare bannere, personalizare obiecte, etc. . Comercializam Autocolant taiat Cutter Plotter pentru persoane fizice si juridice in Bucuresti si judetul Ilfov.

_2Tipul adezivului prezent la autocolantul Cutter Plotter este poliacrilic permanent, pe baza de apa si cu o durabilitate intre 4 si 10 ani. Acest produs „Autocolant taiat Cutter Plotter” se refera la decupare pe contur in autocolant deja colorat in masa din fabrica.

Pentru a se putea ajunge la produsul finit, ce va reprezenta conturul, in cazul imaginilor, sau literele in sine, in cazul textelor, este nevoie de o grafica vectoriala. Layout-ul se realizeaza de catre departamentul nostru de grafica sau o primim de la dvs. in formatul vectorial.

 

Autocolantul decupat la cutter plotter a fost, pentru multi ani, materialul-vedeta al productiei publicitare. Usor de folosit si disponibil in multe culori, lucioase sau mate, autocolantul decupat este folosit la orice fel de decoratiuni, de la panouri si semne indicatoare pana la casete luminoase, de la vitrine si magazine pana la personalizarea obiectelor promotionale,  de la inscriptionari de masini si autovehicule mari pana la trenuri sau avioane.

Realizam orice tip de autocolant decupat la cutter plotter sau printuri decupate pe contur. Dupa decupare si eliminarea surplusului de autocolant se aplica o folie transparenta adeziva, numita folie de transfer, care ajuta la pozitionarea si montajul autocolantului pe suportul final.

La cerere oferim de asemenea si montajul autocolantului.

Autocolant taiat Cutter-Ploter la preturi accesbile!

 

Untitled-1