Autocolant Floor graphic: se realizeaza prin decorarea podelelor cu autocolant printat si laminat cu o folie speciala de protectie cu proprietati de rezistenta la trafic intens si anti-alunecare. Folia floor graphics este o folie PVC speciala, transparenta, cu grad mare de protectie UV. Punem la dispozitie clientilor autocolant Floor Graphics in Bucuresti si judetul Ilfov.

9_explosion_graphicFloor graphics este termenul ce reprezinta foliile autocolante printate si lipite pe jos. Folia floor graphics este o folie PVC speciala, transparenta, cu grad mare de protectie UV.

Folia floor graphics are o textura speciala, care asigura protectie impotriva alunecarii atunci cand este uscata, cat si in cazul in care este umeda. Autocolantul floor graphics asigura o buna protectie la umiditate, la ultraviolete si are o foarte buna rezistenta impotriva actiunilor mecanice, astfel ca sistemul „floor graphics” poate fi folosit si in exterior.

Acest tip de autocolant continua să fie o parte foarte importanta in procesul de promovare al magazinelor si cladirilor publice. Suntem convinsi ca ati vazut floor graphics in magazinele cu materiale de constructii, in marile magazine comerciale, in magazinele de tip outlet, in muzee, spitale sau chiar biblioteci.

Protejeaza imprimarile pentru aplicatiile „floor graphics” sau „floor sticker” de interior sau exterior. Rezista la marea majoritate a uleiurilor si grasimilor, a combustibililor, solventilor alifatici, acizilor slabi, a sarurilor si alcaliilor.

Scopul folosirii autocolant floor graphics? Oamenii trebuie îndrumați spre ceea ce îi interesează. De aceea, floor graphics este solutia perfecta de a obtine atentia oamenilor, fie ca sunt clienti sau simpli vizitatori.

Practic, floor graphics-ul se realizeaza prin decorarea podelelor (parchet, gresie, pardoseli etc.) cu autocolant printat si decupat in orice forma. Pentru o rezistenta sporita la trafic intens si pentru anti-aderenta, autocolantul este laminat cu o folie speciala de protectie.

Ne ocupam de asemenea de montarea autocolantului floor graphics, in locatia aleasa.

Apeleaza la o echipa cu experienta in domeniul serviciilor de printing si produse publicitare!

Untitled-1