Autocolant Auto Bucuresti, folie autocolant pentru colantare si inscriptionare auto la cele mai bune preturi. Punem la dispozitia clientilor autocolant auto disponibil in peste 60 de culori atat mate cat si lucioase la dimensiune de 1M si 1.26 M. Autocolant Auto pentru persoane fizici si juridice in Bucuresti si judetul Ilfov.

Autocolantul din PVC (amestec monomer/polimer), cu suprafata lucioasa sau mata, cu grosimea de 70 microni si cu adeziv poliacrilic pe baza de solvent, permanent . Folia este special creata pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu.

Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj. Durabilitatea autocolantului Oracal in exterior este de 5 ani pentru alb si negru, 4 ani pentru transparent, colorate si culori metalice si 3 ani pentru brilliant blue (cod 086).

Prin autocolantul pe care il comercializam veti avea aspectul dorit pentru masina detinuta, in urma colantari sau inscriptionarii ei.

Pe langa autocolantul in sine, ca si produs oferim servicii profesionale de colantare auto si inscriptionare auto.

Inscriptionare auto

colantare-4Produs publicitar obtinut prin aplicarea de folie autoadeziva profesionala (autocolant) pe suprafata autovehiculelor sau a vitrinelor.

Va propunem urmatoarele tipuri de personalizare prin autocolant:

1) inscriptionare: aplicarea de autocolant culori liniare prelucrata la cutter plotter

2) decorare: aplicarea de autocolant printat policromie protejat prin laminare.

3) personalizare mixta: se realizeaza prin aplicarea atat a elementelor de autocolant precucrate la cutter plotter cat si a imaginilor printate si laminate.

Colantare auto

colantare-6Serviciul de colantare auto reprezinta pentru multe companii una dintre solutiile ideale de promovare si de mentinere a imaginii. Nu conteaza marca si modelul.

Pentru colantari auto simple, colantarea se poate face la sediul beneficiarului. In functie de numarul de masini exista o grila de discounturi substantiale.

Colantarile auto executate de noi au garantie intre 1 si 3 ani.

 

 

Autocolant Bucuresti, ofera multiple tipuri de autocolant si servicii de print autocolant pentru persoane fizice si juridice.

Untitled-1